Skip to content

GARANCIJA

V naših servisnih centrih so na delu strokovnjaki

FLEX naprave so razvili strokovnjaki, zato naj bodo vzdrževane in servisirane le s strani strokovno usposobljenih-šolanih mehanikov. V naših pooblaščenih servisnih delavnicah so mehaniki, ki so šolani in usposobljeni pri FLEX-u. Zato vedno zahtevajte certifikat o usposobljenosti za popravilo FLEX naprav.
Zakaj je pomembno zaupati popravilo vašega električnega orodja FLEX le pooblaščenemu serviserju ?
Profesionalno el. orodje flex potrebujete, da vsakodnevno opravljate svojo obrt, kar pomeni, da se na to orodje zanesete, vendar vsak tehnični pripomoček je pokvarljiv in tako je tudi z el. orodjem.
Popravila torej ne boste prepustili nekomu, ki ni izšolan za popravilo vašega orodja in verjetno ne uporablja originalnih rezervnih delov flex, hkrati pa ne morete uveljavljati garancije.
V naših pooblaščenih servisno/prodajnih centrih lahko pričakujete izšolane strokovnjake, ki vgrajujejo originalne dele po priporočenih cenah, hkrati pa vam bodo strokovno svetovali pri nakupu novega stroja ali pribora flex.
Le pri naših pooblaščenih prodajalcih in serviserjih boste ob nakupu prejeli 3 letno garancijo.

csm Registrierung 23517285b2

Vsako električno orodje FLEX (v nadaljevanju „orodje“) je strokovno pregledano, testirano in ustreza strogim normam za kvaliteto.

FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH (v nadaljevanju „FLEX“) garantira, da vsako orodje kupljeno po 1.5.2016 ne bo potrebovalo popravila v obdobju 3 let, zaradi napake v obdelavi ali izdelavi. Obvezujemo se, da bomo vse pomankljivosti ali napake pri izdelavi orodja, ki bi se pojavile kljub pravilni negi in rokovanju v skladu z navodili, opravili brezplačno. Za čas trajanja popravila se garancijski rok podaljša. Če napake ni mogoče odpraviti v 45 dneh, izdelek na željo kupca zamenjamo z novim izdelkom. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.
Oprostitev odgovornosti:
Proizvajalec in njegovi predstavniki niso odgovorni za kakršno koli škodo in izpad dohodka, ki je posledica prekinitve dela zaradi stroja ali neuporabnega stroja.
Proizvajalec in njegovi predstavniki niso odgovorni za kakršno koli škodo, ki je bila povzročena z neustrezno uporabo stroja ali pri uporabi stroja z izdelki drugega proizvajalca.

Garancijska popravila sme opraviti le FLEX pooblaščeni servis!

Veljaven je le pravilno izpolnjen garancijski list !
Garancija se prizna le ob pravilni uporabi stroja!
Garancija velja za območje Republike Slovenije.

Garancija se upošteva,

• če na orodju ni znakov poškodb ali obrabe, ki bi bile povzročene ob neupoštevanju navodil/nasvetov za uporabo orodja ali zaradi
uporabe orodja za namene za katere ni namenjeno;
• če na orodju ni znakov poškodb ali obrabe, ki bi bile posledica stalne nadpovprečne in grobe uporabe v industriji, ali pa so posledica grobega rokovanja (padec, udarec,…) in delovanja zunanjih sil na orodje (pesek, kamenje,…);
• če je bil vgrajen pribor iz programa FLEX;
• če na orodju niso opazni znaki nestrokovnega posega
(popravilo, predelava, dodelava, razstavljanje…) v orodje, ki kažejo, da je bilo le to opravljeno s strani nepooblaščenega serviserja;
• če je bilo orodje pravilno in strokovno vzdrževano.

Garancija ne zajema potrošnega materiala (ščetke, guma,…), ki se obrabijo ob pravilni uporabi orodja. Garancija za Li-Ion akku baterije je omejena na 700 polnilnih ciklov.

Obdobje v katerem zagotavljamo vzdrževanje in nadomestne dele za orodje je 3 leta po preteku garancije.

REGISTRIRAJTE VAŠE FLEX ORODJE

Prednja stran garancijskega lista

Zadnja stran garancijskega lista

garancija flex 2
garancija flex 1
Garancija