Skip to content

za brezskrbno delo

3-letna garancija

FLEX garancija za vaše orodje

Naši izdelki so preizkušeni, saj FLEX zagovarja najvišjo kakovost. Zato vam s 3-letno garancijo ponujamo brezplačen paket vsestranske brezskrbnosti – za vsa električna orodja, litij-ionske baterije, pripadajoče polnilnike in laserske merilne naprave. 

Preprosto registrirajte napravo v 30 dneh po nakupu in izkoristite ugodnosti:

  • Podaljšano garancijsko obdobje na 3 leta.
  • Servisno potrdilo, če je potrebno popravilo.
  • Spremljanje stanja popravila v primeru garancijskega zahtevka.

V naših servisnih centrih so na delu strokovnjaki

FLEX naprave so razvili strokovnjaki, zato naj bodo vzdrževane in servisirane le s strani strokovno usposobljenih-šolanih mehanikov. V naših pooblaščenih servisnih delavnicah so mehaniki, ki so šolani in usposobljeni pri FLEX-u. Zato vedno zahtevajte certifikat o usposobljenosti za popravilo FLEX naprav.
Zakaj je pomembno zaupati popravilo vašega električnega orodja FLEX le pooblaščenemu serviserju ?
Profesionalno el. orodje flex potrebujete, da vsakodnevno opravljate svojo obrt, kar pomeni, da se na to orodje zanesete, vendar vsak tehnični pripomoček je pokvarljiv in tako je tudi z el. orodjem.
Popravila torej ne boste prepustili nekomu, ki ni izšolan za popravilo vašega orodja in verjetno ne uporablja originalnih rezervnih delov flex, hkrati pa ne morete uveljavljati garancije.
V naših pooblaščenih servisno/prodajnih centrih lahko pričakujete izšolane strokovnjake, ki vgrajujejo originalne dele po priporočenih cenah, hkrati pa vam bodo strokovno svetovali pri nakupu novega stroja ali pribora FLEX.
Le pri naših pooblaščenih prodajalcih in serviserjih boste ob nakupu prejeli 3 letno garancijo.

Izjava o garanciji

Vsako električno orodje družbe FLEX Elektrowerkzeuge GmbH (v nadaljevanju “izdelki”) je skrbno pregledano, preizkušeno in podvrženo strogemu nadzoru kakovosti.

Podjetje TOR-FM d.o.o. (v nadaljevanju “TOR-FM”) zato končnim kupcem izdelkov (v nadaljevanju “kupec”), dobavljenih v Slovenijo in ustrezno registriranih pri podjetju TOR-FM, zagotavlja, da bodo ti izdelki brez napak pri izdelavi ali materialih v obdobju treh let od datuma nakupa*. Družba TOR-FM bo po lastni presoji in na lastne stroške odpravila takšne napake s popravilom ali dobavo novih ali obnovljenih izdelkov ali delov izdelkov. Ta garancija ne omejuje zakonskih garancijskih zahtevkov kupca, ki izhajajo iz kupoprodajne pogodbe s prodajalcem, ter drugih zakonskih pravic kupca. Drugi zahtevki kupca do družbe TOR-FM, zlasti za odškodnino ali posledično škodo, so izključeni.

Zgornja garancijska izjava je omejena na vsa električna orodja*, Li-Ion baterije in pripadajoče polnilce ter laserske merilne naprave, kupljene od 1. januarja 2016. Dodatna oprema, ki je vključena v obseg dobave izdelkov, je izključena iz garancije.

Zahtevki v okviru te garancije so veljavni le:

  • če izdelek ne kaže nobenih poškodb ali znakov obrabe, ki so posledica uporabe, ki odstopa od običajnega namena in/ali proizvajalčevih specifikacij (zlasti v skladu z navodili za uporabo in drugimi dokumenti, priloženimi izdelku);
  • če izdelek ne kaže poškodb ali znakov obrabe, ki kažejo na stalno močno obrabo, npr. zaradi komercialnega                    najema orodja / komercialne izposoje orodja ali trajne nadpovprečne uporabe izdelka v neprekinjenem industrijskem obratovanju, ali ki kažejo na uporabo sile, poškodbe zaradi zunanjih vplivov (npr. padec, udarec) ali tujkov (npr. pesek ali kamenje);
  • če je bila v izdelek vgrajena samo originalna dodatna oprema FLEX;
  • če izdelek nima značilnosti, ki kažejo na popravila ali druge posege (spremembe, dopolnitve, razstavljanje), ki jih je opravil serviser, ki ni pooblaščen s strani družbe TOR-FM;
  • če je bil izdelek pravilno in v ustreznem obsegu vzdrževan.

V okviru te garancije ni zahtevkov za obrabo izdelka, povezano z uporabo, v običajnem obsegu. Garancija za litij-ionske baterije je omejena na 700 ciklov polnjenja. Za zahtevke iz te garancije mora končni kupec v 30 dneh po nakupu registrirati izdelek prek družbe TOR-FM na spletni strani www.flex-tools.si, ter natisniti in shraniti potrdilo o registraciji. Za uveljavljanje garancijskega zahtevka mora končni kupec skupaj s potrdilom o registraciji predložiti originalno dokazilo o nakupu, na katerem morata biti razvidna oznaka izdelka in datum nakupa.

Dovoljena je registracija s strani trgovcev ali komercialnih preprodajalcev v imenu končne stranke. Registracija s strani trgovcev ali komercialnih preprodajalcev v lastnem imenu je izključena. Trgovci ali komercialni preprodajalci so izključeni iz garancijskih zahtevkov.

Oprostitev odgovornosti:

  • Proizvajalec in njegovi predstavniki niso odgovorni za kakršno koli škodo in izpad dohodka, ki je posledica prekinitve dela zaradi stroja ali neuporabnega stroja.
  • Proizvajalec in njegovi predstavniki niso odgovorni za kakršno koli škodo, ki je bila povzročena z neustrezno uporabo stroja ali pri uporabi stroja z izdelki drugega proizvajalca.

 

Garancijska popravila sme opraviti le FLEX pooblaščeni servis!

Veljaven je le pravilno izpolnjen garancijski list !
Garancija se prizna le ob pravilni uporabi stroja!
Garancija velja za območje Republike Slovenije.

*Ne velja za sesalnike razreda H

*Garancijski rok se začne z nakupom nove naprave s strani prvega končnega kupca. Odločilen je datum na originalnem potrdilu o nakupu.