Skip to content

zaupajo orodju FLEX

FLEX ambasadorji

Specialisti, ki navdušujejo, potrebujejo
orodje, ki jih bo navdušilo

FLEX je inovativna in originalna znamka profesionalnega orodja, zato pri FLEX-u iščemo profesionalce, ki so originalni, inovativni in uspešni na svojem področju – so navdih nam in so navdih vam. Zavedamo se, kako pomembno je, da pri svojem delu uporabljajo zanesljivo in kvalitetno orodje.

Tako kot je FLEX orodje navdušilo njih, naj navduši tudi vas!

IVO2038 Edit 2

ŽIGA PETEK - GAS & RETRO CUSTOM MOTORCYCLES

“Biti drugačen, biti svoboden, biti umetnik,…”

“Biti drugačen, biti svoboden, biti umetnik,…”
tako pravi Žiga Petek – lastnik GAS&RETRO Custom Motorcycles. Njegove unikatne izdelke in njegovo predanost delu smo opazili tudi pri FLEX Slovenija. Tudi FLEX električna orodja zaznamuje drugačnost, kvaliteta in unikatne rešitve.

DIFFERENT II

Navdušeni nad njegovimi kreacijami in umetniškim pristopom do dela, smo se dogovorili, da kreira motor, ki bo opisal FLEX zgodovino in prihodnost. Zato je za osnovo vzel motor BMW R65 iz leta 1983 in ustvaril BMW “cafe racer” za naslednje stoletje.

PONOSNI NA PRETEKLOST, VZNEMIRLJIVA PRIHODNOST.

Motor je požel nešteto pohval, predvsem zaradi same vizije modernega “cafe racer-ja”, kot tudi zaradi detajlov, ki niso ostali neopaženi pri strokovni javnosti. Žiga je prenovil in obnovil vsak najmanjši del na motorju, zato je motor prava umetniška kreacija. 

Pravi, da je to dosedaj njegov najboljši izdelek.

DIFFERENT II – biti drugačen, biti originalen, biti FLEX

Več o motorju in izdelavi si lahko preberete na BIKEEXIF.

bmw r65 gas and retro different 2