Skip to content

04.oktober 2023

Več kot 500 gostov na dogodku
FLEXperience 2023

FLEX dogodek v Frankfurtu

Steinheim, september 2023 – Več kot 500 mednarodnih gostov se je odzvalo vabilu proizvajalca FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH na letošnji dogodek FLEXperience. Ekskluzivni dogodek je potekal od 18. do 21. septembra v hotelu Radisson Blu v Frankfurtu. Predstavljeni so bili vrhunci ponudbe izdelkov, od različnih novih akumulatorskih orodij in akumulatorskega vrtnega orodja do mobilnih rešitev za delo in delavnice ter začetnega predogleda nadaljnjih vrhuncev, ki bodo sledili spomladi leta 2024.
Izkusite izdelke FLEX v živo in odkrijte inovativne novosti – to je koncept dogodka FLEXperience, ki je bil prvič organiziran leta 2022 v Stuttgartu in letos v Frankfurtu. “Z dogodkom FLEXperience našim specializiranim maloprodajnim partnerjem ponujamo ekskluzivno pot odkrivanja sveta izdelkov in storitev FLEX,” pojasnjuje Ralf Häfele, vodja prodaje pri družbi FLEX.

Po lanskem velikem uspehu je družba FLEX ponovno predstavila obsežno paleto izdelkov, ki so jih gostje lahko spoznavali na različnih praktičnih postajah.

Inovativno akumulatorsko orodje in akumulatorsko vrtno orodje

FLEX je predstavil številne zanimivosti z inovativnimi novimi izdelki iz serije akumulatorskih orodij, med katerimi je bil na primer eden najlažjih in najmočnejših 18V akumulatorskih vrtalnih kladiv v svojem razredu, FHE 1-16 18.0-EC. Največjo moč zagotavlja novi 2-stopenjski 18-voltni akumulatorski vrtalni stroj DD 2G 18.0-EC HD s turbo načinom in največjim navorom 158 Nm. Novi 18-voltni akumulatorski kotni brusilnik L 125 18.0-EC LD z izjemno tankim delom ročaja in mehkimi vložki za oprijem pa zagotavlja največjo prilagodljivost. Zmogljive 18-voltne akumulatorske škarje za pločevino SHE 16 18-EC in 18-voltna akumulatorska škarja za rezanje KNE 16 18-EC sta posebej zasnovana za kovinske konstrukcije. FLEX je predstavil štiri 18 V akumulatorska vrtna orodja za uporabo na vrtovih in zunanjih površinah: kosilnico GLT 35 18-EC, rezalnik žive meje GHT 55 18-EC, verižno žago GCS 35 2×18-EC in puhalnik listja GBL 70 18-EC.

Akumulatorsko orodje za večje udobje pri delu

Koristna pomočnika za vse poklice sta kompakten in lahek 18-voltni akumulatorski sesalnik VC 2 L MC HIP 18.0-EC z bedernim pasom in nosilnim pasom ter edinstven 18-voltni akumulatorski dvigovalnik VLP 18, s katerim lahko brez težav dvignete, premaknete in natančno namestite skoraj vsak predmet. Nova 18-voltna akumulatorska LED delovna svetilka WL 1000 18.0 z 8 LED diodami in 3 stopnjami svetlosti zagotavlja odlično vidljivost pri vseh opravilih.

Inovativen sistem kovčkov in mobilna delovna postaja

Gostom sejma FLEXperience smo predstavili dragocen dodatek z dvema inovativnima novima izdelkoma, ki omogočata največjo mobilnost in prilagodljivost: Uporabniki novega FLEX STACK PACKTM, mobilne delavnice v obliki vozička s številnimi možnostmi prilagajanja, imajo vse na dosegu roke. Nova mobilna delovna postaja GM 270 zagotavlja ergonomsko delo s stenskim in stropnim brusilnikom Giraffe. Z delovno višino do največ 2,7 m je zasnovana za uporabo z brusilnikom FLEX Giraffe in omogoča tudi daljšo uporabo brez vpliva teže stroja.

Poleg obsežnih predstavitev izdelkov je FLEXperience ponujal privlačen spremljevalni program in priložnost za osebno izmenjavo znotraj “družine FLEX”.