Skip to content

02.avgust 2021

Začetek močnega partnerstva

FLEX je novi partner BVB

Vedno biti na tekočem, pokazati popolno predanost in skupaj praznovati uspeh – to je stalno prizadevanje podjetja FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH. Tako je že skoraj 100 let. Tik pred začetkom jubilejnega leta 2022 je podjetje pripravilo nekaj posebnega: FLEX je novi partner Borussie Dortmund v sezoni 2021/2022 Bundeslige.

02755d44 ad26 40c0 9fad 8d08b10cbdea BVB Partnerschaft FLEX 1 1

“Z BVB imamo na svoji strani partnerja, ki se odlično ujema z nami. Klub in ekipa že več kot 100 let dajeta vse od sebe za svoje navijače – tako kot mi v podjetju FLEX že skoraj 100 let dajemo vse od sebe za svoje stranke. Tako kot BVB si tudi mi kot dobavitelj za profesionalni trg prizadevamo trajno igrati v ligi najboljših ter profesionalnim obrtnikom in specializiranim trgovcem ponuditi prav električna orodja in storitve, s katerimi bo njihovo delo zabavno in strastno,” potrjuje Ralf Häfele, vodja prodaje pri podjetju FLEX.

Skupne dejavnosti

Za partnerstvo bodo značilna skupna srečanja, dogodki in zanimive kampanje. “Kot velika družina FLEX bomo seveda omogočili sodelovanje tudi našim trgovcem,” poudarja Häfele.

“Partnerstvo bomo v prihodnje podpirali s trženjskimi dejavnostmi in zlasti z dejavnostmi v družbenih medijih. Na ta način bomo naše stranke in partnerje obveščali o vseh pomembnih dogodkih. Veselimo se vznemirljivega sodelovanja,” pravi vodja marketinga Oliver Gnann-Geiger.