SANACIJA IN RENOVACIJA

Vseeno, ali gre za predpripravo talnih konstrukcij, za odstranjevanje stenskih materialov ali za vrtanje lukenj za sidranje – profesionalci so navdušeni nad natančnostjo, zanesljivostjo in ergonomijo FLEX orodja.

Brusilka z dolgim vratom "Giraffe"

Št. 1 za brušenje sten in stropov.

Ko je FLEX leta 1997 predstavil v Evropi prvi brusilnik z dolgim vratom „giraffe®“ WS 702 VEA za brušenje sten in stropov, so se delovni postopki slikopleskarjev, suhomontažnih graditeljev…popolnoma spremenili.

Giraffe GE 5 / GE 5 R

Nova  “giraffe” nadaljuje tradicijo originalne “giraffe” WS 702 VEA, le da je moderne oblike, lažja in bolj praktična za uporabo. Najnovejša tehnologija, močnejši motor in praktične rešitve zagotavljajo, da je FLEX “giraffe” še vedno najboljša brusilka z dolgim vratom na tržišču.

Na voljo v dveh izvedbah, za večjo fleksibilnost.

Giraffe GE 7

Najnovejša “giraffe” nadaljuje vsestranskost modela WST 700, z možnostjo menjave brusnih glav. Inovativni quick-change sistem omogoča, da boste opravili različne postopke le z eno brusilko z dolgim vratom. Močnejši motor in fleksibilnost zagotavljata, da bo delo nemoteno in da površina ne bo poškodovana:

  • različne brusne glave za različne postopke
  • hitro in učinkovito delo
  • natančni in čisti rezultati

RETECFLEX RE 16-5 115

Vsestransko uporabna brusilka za sanacijo in renovacijo