Skip to content
wl2800 18 0 RGB

Ročna svetilka WL 2800 18.0

Steinheim, februar 2022Optimalni svetlobni pogoji so bistveni za varno, čisto in udobno delo. Naravne razmere v delovnem okolju žal ne izpolnjujejo vedno potrebnih zahtev. Zato FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH ponuja široko paleto baterijskih LED luči. Akumulatorska ročna svetilka WL 2800 18.0 je nov dodatek v ponudbi. Naprava navduši s svojo močno svetilnostjo in številnimi drugimi praktičnimi lastnostmi.

Naj gre za preglede, vzdrževalna dela ali druge dejavnosti – obrtniki ne uživajo vedno v optimalnih svetlobnih pogojih na gradbišču. S sedmimi zmogljivimi, učinkovitimi LED diodami WL 2800 18.0 zagotavlja visoko svetilnost in prijetno barvo svetlobe. To omogoča optimalno delovanje tudi v neugodnih razmerah. Intenzivnost svetlobe lahko po potrebi nastavite na dveh nivojih. Pri polni moči žarnica zagotavlja neverjetnih 2800 lumnov in ima doseg 630 metrov. Zmanjšana moč 1000 lumnov je dobra izbira pri delu v manjših prostorih ali zgradbah. Rdeča LED v središču svetilke je še ena posebnost. To omogoča delo brez razpršene svetlobe in bleščanja in ga je mogoče zelo enostavno aktivirati samo s pritiskom na stikalo za vklop za tri sekunde. Za zelo udobno delo v vsaki situaciji lahko uporabnik izbira med tremi svetlobnimi načini reflektorja, normalne svetilnosti in rdeče luči.

Priročen in prilagodljiv na gradbišču

Zaradi majhne teže le enega kilograma in številnih uporabnih funkcij je brezžična ročna svetilka praktičen in zanesljiv spremljevalec. Trden, prost vrtljiv ročaj omogoča, da se svetloba zelo prilagodljivo pritrdi in namesti na vijak, žebelj ali oder. Za 200 stopinj vrtljiva glava omogoča, da se svetlobni stožec natančno usmeri na delovno območje. Ročaj je tudi idealen ročaj za nošenje. 1/4″ navojni nosilec v predelu zadnjega ročaja zagotavlja varno in fleksibilno pritrditev na navoj za stojalo. Za pozicioniranje lahko uporabite različna stojala ali magnetna držala. Dodatno udobje in varen oprijem zagotavlja gumiran mehak oprijem. A Priložena je tudi sponka za pas za enostavno rokovanje.

Zmogljiva zmogljivost baterije

Zmogljive 18-voltne polnilne baterije zagotavljajo polno svetilnost več ur. Zahvaljujoč sistemu zamenljivih baterij lahko uporabniki delajo do osem ur na nivoju 1 (1.000 lumnov) in do tri ure na nivoju 2 (2.800 lumnov) z baterijo 5,0 Ah. Svetilko lahko poleg baterij upravljate tudi preko avtomobilskega vžigalnika. To je uporabno ne samo v primeru okvare, ampak tudi za vsa dela na avtomobilu in okoli njega.