Skip to content
tj white 10 8 18 0 men hood RGB

Akku SUPRAFLEX SE 125 18.0-EC

Steinheim, februar 2022Ne glede na to, ali gre za pleskarje ali suhomontažerje  – vsak, ki dela na prostem kot obrtnik, ve, kako to gre: Delo zahteva tudi pri nizkih temperaturah. Potrebujete topla oblačila, da pozimi ne boste zmrznili na gradbišču. Z novimi baterijskimi grelnimi plašči White 10.8/18.0 zagotavlja FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH potrebno toploto tudi, ko temperature padejo pod ledišče.

Nove ogrevane jakne na baterije so zelo udobne za nošenje. Temperaturo je mogoče prilagoditi na štirih nivojih, ki vam ustrezajo, in jo lahko individualno uravnavate in porazdelite preko treh ogrevalnih con. Soft-shell jakne so idealne tudi za prostočasne dejavnosti, kot je smučanje.

Preprosta za nego in trpežna

Ogrevane jakne FLEX so na voljo v dveh vrstah.

Za softshell tip TJ 10.8/18.0 je značilna majhna teža 210 gramov na kvadratni meter. V velikosti EU Regular Fit je na voljo tako za moške kot za ženske. Jakna je narejena iz 100-odstotnega poliestra na notranji in zunanji strani ter je odporna na veter, vodo in zračna – zaradi česar je izjemno trpežna. Notranji jopič iz mehkega flisa zagotavlja udoben občutek in toplino. Poleg tega je TJ 10.8/18.0 zelo enostaven za nego in ga je mogoče enostavno očistiti pri 30-stopinjskem ciklu pralnega stroja. Učinek proti luščenju preprečuje tudi nadležno puhanje in vozle.

Flis jakna, FJ White 10,8/18,0, tehta nekoliko več, 280 gramov na kvadratni meter. Tudi tu sta zunanja jakna in notranja podloga iz poliestra. Tako kot TJ 10.8/18.0 ima ta tip tudi notranjo jakno iz udobnega flisa, je zračna, enostavna za nego, pralna v pralnem stroju pri 30 stopinjah in ustreza tako moškim kot ženskam v običajnem kroju.