Skip to content
bme18 0 ec c 02

Akku TRINOXFLEX BME 18.0-EC

Steinheim, Januar 2021 – Od sredine januarja bo FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH na trg prvič uvedel edinstven sistem TRINOX z baterijo in omrežnim priključkom 230 V. Brezžični TRINOXFLEX je sestavljen iz osnovnega stroja BME 18.0-EC, ki je optimiziran za štiri različne priključke za orodje. Namesto posameznih strojev, ki so pogosto na voljo samo v škatlah, lahko brezžični TRINOXFLEX prilagodljivo prilagodimo dejanskim zahtevam. Komplet z osnovnim motorjem, polnilnikom in dvema baterijama je na voljo v L-Boxxu. Kupite priponko, ki jo potrebujete. Skupaj z drugimi stroji za kovinsko uporabo FLEX ponuja eno najbolj popolnih ponudb za obdelavo kovin.

 

“S sistemom 18 V Trinox dvignemo ta pametni koncept za kovinarja na mobilno raven. V delavnici z 230 V in kablom ali pri kupcu, da dodelate piko na i z 18 V in brezžično. In vse to z enakimi priponkami! “, poudarja Ralf Häfele, direktor prodaje pri FLEX-u. V kompletu so kot priponke satinizator, pasna trak, brusilna tračna cev in prvič brusilni brus. To pomeni, da podjetja ne potrebujejo več enega samega stroja za vsako specifično uporabo v obdelavi kovin. Dovolj je en dodatek.

 

Vzdržljiv EC motor – ergonomska oblika

Srce brezžičnega TRINOXFLEX-a je zelo učinkovit in trpežen 18V brezkrtačni EC motor. Elektronski sistem za upravljanje (EMS) ščiti orodje, podaljšuje njegovo življenjsko dobo in povečuje učinkovitost. Vgrajena mikroprocesorska elektronika nadzoruje mehak zagon, blokado ponovnega zagona po izpadu električne energije, nadzor temperature in zaščito pred preobremenitvijo ter stalno elektroniko. Ergonomska, zelo tanka oblika omogoča, da osnovni element optimalno leži v roki, in olajša varno vodenje. Spremenljiva hitrost zagotavlja individualno prilagajanje aplikaciji. Uporabniki lahko v priloženi L-Boxx položijo vse pritrditve z nameščenimi orodji ali abrazivi ter dodatke.

 

Osnovna oprema z dvema baterijama 5,0 Ah

Obsežna osnovna oprema brezžičnega TRINOXFLEX-a v L-Boxxu vključuje osnovni pogon in polnilnik, dva baterija s 5,0 Ah, skupaj z vložki za osnovno napravo in nastavki. Zahtevani dodatki so na voljo kot sistemska dodatna oprema. FLEX ponuja tudi široko paleto abrazivov za vse priključke.