Skip to content
se125 18 0 ec schutzhaube geschlossen

Akku SUPRAFLEX SE 125 18.0-EC

Steinheim, Februar 2021 – FLEX-Elektrotechnik GmbH na trg lansira rotacijski brusilnik SUPRAFLEX kot brezžični aparat. Zaradi tega je FLEX prvi dobavitelj, ki ponuja brezžično orodje v tem razredu zmogljivosti. SE 125 18.0 EC je optimiziran za obdelavo nerjavečega jekla, kovine, naravnega in umetnega kamna, lesenih površin in barvanih površin. Ta močan rotacijski brusilnik je primeren za vse prenove, obnove in posodobitve. Z rotacijskim pogonom in velikim navorom združuje zanesljivo odstranjevanje materiala z enakomernim vzorcem brušenja. Po uporabi novega SUPRAFLEX-a so stranke na terenskem testu potrdile, da je bilo odstranjevanje materiala še posebej hitro.

 

Kot vsa akumulatorska orodja FLEX je tudi za akumulatorski rotacijski brusilnik SE 125 18.0-EC značilen močan in vzdržljiv EC motor. Planetni zobniki z velikim navorom zagotavljajo vrhunsko odstranjevanje materiala tudi na trdih površinah. Sesalna napa, kovinska zaščitna rešetka in sesalni kanal za priključitev na sesalnik zagotavljajo brušenje brez prahu in s tem najboljše rezultate dela, zahvaljujoč jasnemu pogledu na obdelovanec.

 

Varno vodenje v vsakem položaju

Izredno tanek ročaj s samo 147 mm obsega in mehkimi vložki za oprijem zagotavlja ergonomsko delovanje in varno držanje. Dodaten mehak pokrov zobnika po potrebi omogoča vodenje neposredno nad delovnim prostorom. Da bi podprl individualno uporabo v vseh delovnih položajih, ima SUPRAFLEX SE 125 18.0-EC spremenljivo štiristopenjsko nastavitev hitrosti in stransko stikalo za vklop / izklop. Kot dodatek lahko namestite še en ročaj, ki je prav tako priložen.

 

Vrhunska baterijska tehnologija

Brezžični rotacijski brusilnik je optimalno zaščiten s tehnologijo Keep-cool ™ in integrirano zaščito pred pregrevanjem, tudi če ga uporabljate dlje časa. Druge funkcije pomagajo zagotoviti visoko raven udobja uporabnika, vključno z zaščito pred preobremenitvijo, funkcijo proti povratnemu udarcu, zaščito pred mehkim zagonom in ponovnim zagonom. SE 125 18.0-EC / 5.0 je na voljo v kompletu z obsežno osnovno opremo. Kot sistemski pribor FLEX ponuja abrazive za obdelavo kamna in kovin ter za pleskarje (odstranjevanje barve / barve), ki so sestavljeni v ustrezne škatle.