Skip to content
rfe40 18 0 ec1

Akku freza za utore RFE 40 18.0-EC

Steinheim, Januar 2021 – FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH bo od januarja na trg lansiral akumulatorsko frezo za utore žlebov – prvi večji proizvajalec električnega orodja, ki je to storil. Rezalnik RFE 40 18.0-EC omogoča prilagodljivo rokovanje neposredno na lokaciji in zaradi pomanjkanja kablov pomembno prispeva k večji varnosti pri delu. Izredno tanek obseg oprijema in vložki z mehkim oprijemom podpirajo dobro vodljivost. Ta novi razvoj ima visoko učinkovit EC motor s stalno elektroniko in je opremljen z zaščito pred pregrevanjem in preobremenitvijo.

Z obsegom oprijema le 147 mm je ročaj novega rezalnika za dovod brezžičnega nosilca žleba varno v roki uporabnika. Dodatni ročaj je nameščen neposredno nad delovnim prostorom, da omogoča čisto vodenje. Integriran izmet čipa poteka spredaj, tako da je vedno jasen pogled na delovno območje. Štiristopenjska nastavitev hitrosti, zaščitena pred prahom, in nastavljiva globina rezkanja 6 ali 8 mm omogoča, da se akumulatorski rezalnik prilagodi želeni uporabi. V skladu s predpisi obstaja integrirano stikalo, ki ga je treba nenehno pritiskati, da deluje.

Udobje in varnost

Brezkrtačni motor 18 V EC brezžičnega motorja FLEX z brezžičnim žlebom podpira vhodni rezalnik in zagotavlja visoko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega elektronski sistem za upravljanje (EMS) ščiti stroj in povečuje njegovo učinkovitost. Z mehkim zagonom, ponovnim zagonom blokade po izpadu elektrike, nadzorom temperature, zaščito pred preobremenitvijo in stalno elektroniko CDC, integrirana mikroprocesorska elektronika ponuja udobje in varnost med uporabo. Osnovni akumulatorski nož za dovod žleba RFE 40 18.0-EC / 5.0 je na voljo v ustreznem L Boxxu. Obseg dobave vključuje RFE 40 18.0-EC / 5.0, polnilnik in dva baterija s 5,0 Ah.