Handy Giraffe GCE 6-EC

Steinheim, January 2021 – Z razvojem nove Handy Giraffe GCE 6-EC FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH širi svojo ponudbo za gradnjo suhih zidov. Naprava je neposredni naslednik WSE 7 Vario in navdušuje z močno, brezkrtačno EC-tehnologijo in ergonomskim dizajnom.

 

Nova priročna žirafa je optimalno prilagojena potrebam različnih vrst uporabnikov. Slikarji in gradbeniki suhih zidov izkoriščajo prednosti naprave, prav tako mavec, monter ali mizarstvo in lesarstvo. GCE 6-EC je kot nalašč za gradnjo suhih zidov v podaljških podstrešja, delo v omejenem prostoru, odrih in površinah Q4. Stroj je stoodstotno združljiv z vsemi dodatki družine Žiraf, kot so brusilne glave in abrazivi. Različne zamenljive glave za delo na kotih, robovih ali vogalih zagotavljajo visoko stopnjo prilagodljivosti in vsestranskosti. Trgovci lahko izbirajo tudi med rotacijskimi in ekscentričnimi pogoni. Ta visoka stopnja prilagodljivosti je edinstvena na trgu brusilnikov z dolgim ​​vratom. Različne brusilne glave se ne prilegajo samo GCE 6-EC, temveč tudi sedanjemu GE 7 in naši novi brezžični žirafi GE MH 18.0-EC. Ralf Häfele, direktor prodaje pri FLEX, poudarja, da “to daje uporabniku izjemno široko paleto možnosti”.

 

Zaščita za stroj in uporabnika

Ergonomska oblika novega brusilnika z dolgim ​​vratom omogoča ergonomsko delo tudi v daljšem časovnem obdobju. Za to poskrbi optimizirano težišče naprave in majhna teža le 2,3 kilograma, vključno z brusilno glavo. Ergonomska kapica in ročaj prispevata tudi k udobju pri delu. Zahvaljujoč spremenljivi hitrosti je GCE 6-EC enostavno prilagoditi posebnim lastnostim različnih materialov. Elektronski nadzor temperature ščiti motor pred pregrevanjem. Zaščita pred ponovnim zagonom ščiti uporabnika in računalnik pred nenadzorovanim ponovnim zagonom, na primer po izpadu električne energije. Pri delu z GCE 6-EC prav tako ni problem nastajanje prahu: Vse varnostne sesalnike FLEX je mogoče enostavno priključiti na aparat prek sesalnega priključka.