Akku Giraffe GE MH 18.0-EC

Steinheim, January 2021 – Podjetje FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH na trg lansira novo inovativno različico brusilnika za steno in strop Giraffe v obliki novega GE MH 18.0-EC. V nasprotju s predhodniki ta naprava deluje na baterije, kar uporabnikom omogoča še večjo prilagodljivost in svobodo gibanja pri delu.

 

Zmogljiv brezkrtačni EC motor in iznajdljiva ergonomija omogočata, da je GE MH 18.0-EC popoln spremljevalec slikarjev, gradbenikov suhih zidov, ometov, monterjev, uporabnikov tesarskih in lesnih konstrukcij ter mnogih drugih obrtnikov. S težo manj kot 2,8 kilograma (brez akumulatorja) je žirafa bistveno lažja od primerljivih aparatov drugih dobaviteljev. Majhna teža in optimalno težišče zagotavljata delo brez utrujenosti, tudi v daljšem časovnem obdobju. Optimalno ravnotežje in konstrukcija žirafe brez torzij prav tako omogočata natančno prostoročno delo.

 

Velika vsestranskost

Dodatna oprema ponuja tudi prilagodljivost. GE MH 18.0-EC je stoodstotno združljiv z brusilnimi glavami Giraffe GE 7 in GCE 6. Skupno so na voljo štiri izmenljive glave za delo na kotih, vogalih in robovih, pa tudi za rotacijske ali ekscentrične delo. To omogoča hitro in enostavno prilagoditev naprave različnim zahtevam in področjem uporabe. Ralf Häfele, direktor prodaje pri FLEX, želi poudariti, da “to daje uporabniku posebno širok spekter uporabe, ki je v tej obliki edinstvena na trgu brusilnikov z dolgim ​​vratom”.

 

Varnost na prvem mestu

FLEX je prav tako optimalno konfiguriral svojo novo brezžično žirafo glede varnosti pri delu. Elektronski nadzor temperature ščiti aparat pred pregrevanjem in morebitnimi poškodbami. Brezžično žirafo je mogoče enostavno povezati tudi z vsemi varnostnimi sesalniki FLEX.