Udarni vijačnik IW 3/4" 18.0-EC

Steinheim, September 2020 – FLEX Elektrowerkzeuge GmbH je dodal novo močno akku orodje, udarni vijačnik IW 3/4″ 18.0-EC. Z močjo privijanja/odvijanja 1,000 Nm. Po zaslugi močnega brezkrtačnega EC motorja, lahko naprava privije/odvije z enim polnenjem do 10% več vijakov kot konkurenčni izdelki.

“FLEX ima v svoji ponudbi že zelo zmogljive udarne vijačnike IW 1/2 “18.0-EC in ID 1/4″ 18-0 EC. IW 3/4″ 18.0-EC z navorom 1.000 Nm in navorom popuščanja 1.680 Nm lahko naprava zrahlja in zategne zelo trmaste in težke vijake. ” Pravi Ralf Häfele, direktor prodaje pri FLEX. Z novim orodjem podjetje cilja na osebna in tovorna vozila, delavnice, in tudi na popravila gradbenih strojev, kmetijskih strojev, gradnje in vzdrževanja kovinskih obratov, skupaj z montažo.

Udobno delo in varnost

Zahvaljujoč možnosti izbire spremenljivega števila udarcev je udarni vijačnik primeren za najrazličnejše materiale, kot so les, kovina ali beton in različne namene. FLEX je v fazi razvoja razmišljal tudi o udobju dela. Ročaj in ohišje pogona sta ločena. Na ta način se vibracije, ki nastanejo med delom, ne prenesejo na uporabnika. Gumijasta prevleka Soft Grip na ročaju zagotavlja tudi varno in udobno držanje. To pomeni, da je daljše delo mogoče opraviti enostavno in brez znakov utrujenosti. Integrirana delovna LED luč olajša tudi delo v slabih svetlobnih pogojih. Smer vrtenja lahko enostavno spremenite s stikalom. Stikalo za hitrost in brezstopenjska spremenljiva hitrost zagotavljata natančno delo.

Za zaščito stroja je FLEX opremil IW 3/4 “18.0-EC z ojačanim ohišjem. Ima največjo debelino sten v svojem razredu. Obodni gumijasti odbojnik ščiti tudi akumulator pred poškodbami, ko ga odložite.