Kompaktni sesalec VC 6 L MC

Steinheim, September 2020 – Da bi pritegnili še več uporabnikov, FLEX Elektrowerkzeuge GmbH zdaj poleg obstoječe brezžične naprave predstavlja svoj kompaktni sesalnik VC 6 L MC kot žično različico. Tudi VC 6 L MC 230V navdušuje s svojo priročnostjo in zmogljivostmi.

Ralf Häfele, direktor prodaje pri FLEX, poudarja, da “s svojimi kompaktnimi sesalniki posebej ciljamo na trge končne montaže in čiščenja vozil, kot so prodajalci vozil, pleskarji, monterji, gradbeniki suhih zidov in gradbeni mizarji. Toda VC 6 L MC je privlačno orodje tudi za druge, vključno z zasebnimi uporabniki. ” VC 6 L MC 230V po zmogljivosti in zasnovi nikakor ni slabši od akku izvedbe VC 6 L MC 18.0. Sesalnik je s težo 4,7 kilograma najlažji v svojem razredu.

Zmogljiv in prilagodljiv

Šest litrska posoda omogoča, da je naprava primerna za vse prahe razreda L. Visok podtlak 230 mBar in pretok zraka 2.280 l/min. zagotavljata močan sesalni učinek. Majhen napajalnik lahko v hipu obvlada tudi močan prah na gradbišču. Petmetrski gumijasti kabel je izredno robusten in omogoča velik radij delovanja.

Kompaktna cev zagotavlja prilagodljivost. Ta se lahko podaljša z 0,5 na 2,5 metra. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam lahko VC 6 L MC 230V enostavno prevažate od A do B. Zahvaljujoč integriranim nosilcem na glavi motorja lahko vso opremo brez težav shranite. Ploščati filter zagotavlja visoko stopnjo filtriranja in ga je mogoče enostavno očistiti z gumbom Push & Clean. To tudi podaljša življenjsko dobo filtra.

Kot nalašč za prenosno uporabo

Voziček je praktičen dodatek za prenosno uporabo med čistilnimi deli. Tega je mogoče enostavno namestiti brez orodja. Kompaktni sesalnik ima nosilni pas za prenosno uporabo, na primer na lestvah ali odrih.