PXE je osvojila nagrado za najboljši produkt leta 2020

FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH so prejeli Plus X nagrado v kategoriji “Best Product of the Year 2020” za našo novo akku polirko PXE 80 10.8 EC. Z mednarodno žirijo iz več kot 80 različnih industrijskih panog in z udeležbo več kot 700 znamk, je to ena največjih nagrad za tehnološke dosežke.

“Velika čast je prejeti to nagrado, hkrati je to dokaz, da smo sposobni narediti produkte, ki ustrezajo željam naših ciljnih skupin. Naša akumulatorska polirka je idealno dodatno orodje za delavnice, ki se ukvarjajo s popravilom in pripravo avtomobilskega laka.”, je povedal Ralf Häfele, CSO pri FLEX.

PXE 80 18.0-EC je primeren za rotacijsko in orbitalno ekscentrično brušenje s 3 in 12 mm hoda. Brezkrtačni motor omogoča večjo zmogljivost in daljše servisne intervale, kot konkurenčni izdelki. Elektronski sistem nadzora (EMS) ščiti aparat pred tehničnimi napakami, podaljšuje življensko dobo in povečuje njegovo zanesljivost.

Ergonomična oblika in enostavno upravljanje
Aparat je ergonomično oblikovan, kar prinaša kar nekaj prednosti. Optimalno nameščene gumijaste obloge omogočajo fleksibilne opcije oprijema. V kombinaciji z inovativno ergonomijo naprave, je zagotovljen varen in udoben oprijem za neutrujajoče delo. Visoka stopnja udobja za uporabnika predstavlja tudi mirno delovanje naprave, kjer smo optimizirali vibracije med delovanjem, hkrati pa dodali stikalo z mehkim zagonom in blokado za neprekinjeno delovanje.

Vsestranska uporaba
Velika prednost naprave je, da jo je mogoče uporabiti za različne namene: od brušenja pa vse do finiširanja lakiranih površin, še nikoli ni bilo tako enostavno obdelovati površino z različnimi postopki samo z eno napravo. Za optimalne delovne obrate smo poskrbeli s štirimi stopnjami hitrosti, ki jih enostavno nastavite preko plus/minus gumbov in LED display-a, v napravo pa je vgrajena tudi elektronika, ki ohranja konstantno število obratov pod obremenitvijo. Inovativna menjava orodja brez orodja (quick-change) zagotavlja še dodatno fleksibilnost. FLEX PXE 80 10.8-EC lahko uporabljate z 2.5 / 4.0 ali 6.0 Ah akku baterijami.