JS 18.0-EC akku povratna žaga

Steinheim, Marec 2020 – Z močno in uporabniku prijazno 18 V akku povratno žago JS 18.0-EC, je FLEX dodal še eno inovacijo v svoj akku program orodja, ki jo odlikujejo inovativne lastnosti in odlična uravnoteženost. Vgrajen ščit za ostružke/opilke in plastični drsni blok omogočata natančne in gladke reze, hkrati pa ščitita površino pred poškodbami.

JS 18.0-EC je kot nalašč za žaganje najrazličnejših materialov, kot so les, kovina, kamen ali plastika. Žaga vključuje preizkušeno EC tehnologijo, različni dodatki pa omogočajo še posebej učinkovito, uporabniku prijazno in varno delo. Vgrajeno električno stikalo je mogoče upravljati na obeh straneh, senzor obremenitve pa omogoča popolno žaganje obdelovancev. Praktičen izmetalnik žaginega lista s funkcijo odpiranja-zapiranja omogoča udobno in varno menjavo listov žag.

Preklopna delovna lučka LED zagotavlja jasen pogled na obdelovanec. Brezstopenjsko nastavljiva hitrost rezanja vam omogoča, da delate na način, ki je primeren za material, ki ga obdelujete. Ergonomično oblikovan ročaj nudi mehak oprijem in zagotavlja varno držanje.

Daljša življenjska doba, večja zmogljivost

V primerjavi z drugimi modeli ima JS 18.0-EC 65 % daljšo življenjsko dobo baterije, 30 % več moči, desetkrat daljšo življenjsko dobo motorja in najnižjo raven vibracij v svojem razredu.