Vrtalno kladivo CHE 2-26 18.0-EC

Steinheim, April 2020 – Novi 18-V akku kombinirano vrtalno kladivo CHE 2-26 18,0-EC podjetja FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH je primeren za vsakodnevno uporabo pri vrtanju in dletanju betona, zidov, lesa in kovine. Hkrati je to orodje izjemno zmogljivo in učinkovito.

Z 2,6 Joula udarne energije motor CHE 2-26 18.0-EC zagotavlja izjemno visoko zmogljivost. Elektronski sistem za upravljanje (EMS) ščiti stroj in povečuje njegovo učinkovitost. Brezkrtačni motor poveča življenjsko dobo in učinkovitost.

Prilagodljive možnosti dela

Operater lahko s funkcijskim stikalom izbira med funkcijami vrtanja, vrtanja s kladivom, dleta in nastavitve dleta. Zahvaljujoč vgrajeni LED luči s funkcijo naknadnega žarenja je delo mogoče tudi v slabih svetlobnih pogojih. Ergonomični ročaj z gumirano površino oprijema omogoča varno in trdno držanje. Kot alternativo lahko uporabimo nerotirajoči dodatni ročaj z omejevalnikom globine. Vzmetna loputa in dodatno blaženje tresljajev med ohišjem in ročajem zmanjšata tresljaje za zagotovitev udobnega dela.