Akku kompaktni sesalec VC 6 L MC 18.0

Steinheim, January 2020 – FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH je na trg lansiral izjemno učinkovit in hkrati kompakten prenosni akku sesalnik VC 6 L MC 18.0. Naprava je težka le 3,3 kilograma in je najlažja v svojem razredu.

Flex cilja s sesalnikom VC 6 L MC 18.0 na področja končne montaže in čiščenja avtomobilov. Zaradi svoje majhne teže in kompaktne zasnove lahko ta brezžični sesalnik priročno pospravite kamor koli, zaradi česar je popoln spremljevalec za pleskarje, monterje, gradbenike suhih zidov, avtomobilske industrije in druge uporabnike.

Velika sesalna moč

Zmogljiva turbina zagotavlja visok podtlak 120 mBar in pretok zraka 1.400 l/min., rezultat je močna sesalna moč tudi pri težkem prahu na gradbišču. Ploščati filter zagotavlja večji volumen posode. Vgrajeni nosilci omogočajo, da je vsa dodatna oprema priročno pritrjena na aparat. Sesalna cev se lahko podaljša od 0,5 do 2,5 metra, kar ji daje visoko stopnjo prilagodljivosti. Prenosni brezžični sesalnik VC 6 L MC 18.0 ima prostornino šestih litrov. Ko je vklopljen način Eco, lahko čas delovanja baterije (z baterijami 5,0 Ah) podaljšate do 30 minut.

Praktični dodatki

Ploščati filter lahko enostavno očistite z gumbom Push & Clean, kar bistveno podaljša čas njegovega delovanja. Protidrsne blazinice zagotavljajo stabilno držo, sistem sponk FLEX pa omogoča priključitev drugih naprav FLEX tudi na brezžični sesalnik. S ramenskim trakom je sesalnik primeren tudi za sesanje na delovnih odrih ali na lestvi.