Kompaktna akku polirka PXE 80 10.8-EC

Steinheim, October 2019 – Nova 10,8 V akku pametna polirka PXE 80 10,8-EC je vsestranska naprava zasnovana za najrazličnejša majhna popravila na lakiranih površinah: nova polirka obvlada vse naloge od brušenja do zaključnega poliranja brez hologramov. Pametni polirnik FLEX, ki je opremljen z dvema vrstama pogonov in sistemom za hitro menjavo brez orodja, je vsestranska dopolnilna naprav za vse vrste del na motornih vozilih, v letalstvu, pomorstvu, na pohištvu in akrilnem steklu ter za pametna popravila.

“Ne glede na to, ali gre za hitra popravila poškodovanega mesta, brušenje, zelo fino poliranje in popravljanja napak, odstranjevanje hologramov ali dodelavo: novi 10,8 V akku polirka FLEX PXE 80 je naprava, ki združuje popolno vodljivost in največjo prilagodljivost za vse te operacije”, pojasnjuje Oliver Gnann-Geiger, direktor trženja pri FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH. Uporabniki lahko hitro in enostavno preklapljajo med vrstami pogonov “rotacijski” ali “prosti tek z orbitalo s 3 ali 12 mm hoda” brez orodja, da enoto prilagodijo svojemu delu. Tako nastane veliko različnih področij uporabe, na katerih lahko uporabniki s pametnim polirnikom FLEX dosežejo želene rezultate na način, ki je nežen do materiala in učinkovit. Za rotacijske aplikacije so na voljo 30 mm blazinice z ježki, z dodatno možnostjo uporabe 75 mm blazinic z velcro hrbtiščem za poliranje in ekscentrično brušenje.

Izpopolnjen dizajn izdelka

Prvi pametni polirnik podjetja FLEX ima brezkrtačni motor, ki podpira boljše delovanje in daljšo življenjsko dobo v primerjavi z običajnimi orodji. Stikalo za nadzor hitrosti z zaklepanjem zagotavlja počasen in občutljiv zagon. S štirimi nastavitvami hitrosti in stabilizacijo hitrosti lahko pametni polirnik FLEX prilagodimo številnim različnim delovnim pogojem. Ročaj z mehkim oprijemom in širok gumijast odbijač zagotavljata varno rokovanje in ergonomično delo. FLEX PXE 80 10,8-EC deluje z baterijami 2,5 / 4,0 ali 6,0 Ah, ki jih je mogoče kombinirati z vsemi 10,8 V enotami FLEX.