ORE 3-150 EC/ORE 5-150 EC

Steinheim, January 2020 – Podjetje FLEX Elektrowerkzeuge GmbH je na trg lansiralo prve ekscentrične brusilke z brezkrtačnim motorjem in integriranim sesalnim sistemom: ORE 3-150 EC in ORE 5-150 EC. Odvisno od različice in aplikacije lahko kupci izbirajo med 3 ali 5 mm hodom. Oba modela imata na trgu najbolj univerzalni sesalni sistem z več luknjami, zaradi česar sta združljiva z najpogostejšimi abrazivi.

“Srce” novega ekscentričnega brusilnika je brezkrtačni EC motor, ki navduši s svojo vzdržljivostjo in vlečno močjo. Integrirani sistem za sesanje prahu in novo razvita posoda za prah s svojim ciklonskim učinkom omogočata delo brez prahu. Zahvaljujoč brezstopenjsko nastavljivi hitrosti sta ORE 3-150 EC in ORE 5-150 EC idealna za delo na zelo različnih materialih, kot so les, mavec, kovine ali barvane površine.

Delo brez utrujenosti

Nizke vrednosti vibracij, praktično upravljanje z enim dotikom in optimalno razmerje teže zagotavljajo brez utrujenosti tudi pri neprekinjeni uporabi. Ekscentrični brusilniki tehtajo le 1,2 kilograma brez filtra.

Popolne površine in hiter napredek brušenja

Vgrajeni EC motor ima desetkrat daljšo življenjsko dobo in 30% več moči kot drugi motorji v svojem razredu. Oba ekscentrična brusilnika sta zdaj na voljo v izbranih specializiranih trgovinah.